Tuinen

Wilt u advies over de inrichting van uw (bestaande of nieuwe) tuin of kavel of juist een compleet tuinontwerp met of zonder beplantings- plan? Wij helpen u graag uw wensen of ideeën om te zetten tot een verrassend en persoonlijk plan. Grote of kleine tuinen, in landelijk of stedelijk gebied, klassieke, moderne of natuurlijke stijlen: voor al uw tuinwensen leveren wij advies op maat. Voor de inpassing van huizen en tuinen in het omliggende landschap bent u bij ons ook aan het juiste adres. 

Ook voor bijzondere canvasprints in uw tuin moet u bij ons zijn. Wij zetten met onze creativiteit en ideeën uw wensen om naar fraaie blikvangers waarmee saaie schuttingen en muren behoren tot het verleden. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. 

 

Landschap

Als landschapsarchitect (Ir. Wageningen Universiteit) en projectleider heeft Dagmar Schröder-Walters de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met diverse projecten, zoals groenstructuurplannen, bomenbeleidsplannen, structuurvisies, inrichtingsplannen en beeldkwaliteitplannen. Schröder&Walters werken in hun projecten aan duurzame en tijdloze plannen met een goede onderbouwing. Daarbij zijn wij in staat buiten de gangbare kaders te denken en voor ieder plan een creatieve en bijzondere inslag te vinden.

 

 

© 2013 Schröder & Walters

Tuin & Landschap logo
Geboortekaarten logo
Kaarten & Uitnodigingen logo
Huisstijl & Flyers logo
Kunst & Schilderijen logo
Dtp & Layout logo
Cartografie & Visualisaties logo